Skip links

HIPOL ZAPOŠLJAVA

Hipol zapošljava

6
OTVORENIH
pozicija
— Hipol d.o.o traži kandidata za mesto:

REFERENT PRODAJE

Tražimo osobu koja ima diplomu iz oblasti ekonomije ili tehnologije. U našem timu, vaše glavne odgovornosti će biti praćenje i analiza domaćeg i inostranog tržišta, izrada planova prodaje, distribucija, obrada narudžbina, izrada izveštaja o prodaji, obrade statističkih podataka vezane za proizvode i kupce, itd. Očekujemo da imate prethodno znanje u procesnoj industriji i prodaji, s tim da smo otvoreni i za mlade na početku svoje karijere. Od kandidata se očekuje da bude precizan, odgovoran, kao i da poseduje organizacione osobine kako bi se poslovi obavljali u skladu sa svim standardima kvaliteta. Takođe nam je potrebna osoba koja ima komunikacione veštine, jer se očekuje svakodnevni kontakt sa kolegama iz firme, kao i komunikacija sa klijentima. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ono što mi nudimo jeste podrška od strane tima naših zaposlenih, stručnjaka u datim oblastima, kao i velike mogućnosti za napredak, u stručnom i poslovnom aspektu. Ako imate iskustva i želite se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na hr@hipol.rs ili preko kontakt forme

— Hipol d.o.o traži kandidata za mesto:

MAŠINSKI INŽENJER

Tražimo osobu koja ima diplomu iz oblasti mašinstva. U našem timu, vaše glavne odgovornosti će biti vođenje i priprema tehničke dokumentacije, propisa i standarda, izrada i praćenje tehnoloških postupaka, projektovanje sistema iz domena mašinske struke, izrada uputstava o opremi, itd. Očekujemo da imate prethodno znanje u procesnoj industriji i mašinskom održavanju, s tim da smo otvoreni i za inženjere na početku svoje karijere. Od kandidata se očekuje da bude precizan, odgovoran, kao i da poseduje organizacione osobine kako bi se poslovi obavljali u skladu sa svim standardima kvaliteta. Takođe nam je potrebna osoba koja ima komunikacione veštine, jer se očekuje svakodnevni kontakt sa kolegama iz firme, kao i komunikacija sa klijentima. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ono što mi nudimo jeste podrška od strane tima naših zaposlenih, stručnjaka u datim oblastima, kao i velike mogućnosti za napredak, u stručnom i poslovnom aspektu. Ako imate iskustva i želite se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na hr@hipol.rs ili preko kontakt forme

— Hipol d.o.o traži kandidata za mesto:

elektroinženjer

Tražimo osobu koja ima diplomu iz oblasti elektrotehnike - smer energetika. U našem timu, vaše glavne odgovornosti će biti vođenje i priprema tehničke dokumentacije, izrada projekata, nadzor nad izvođenjem investicionih radova, crtanje projekata i šema iz elektro-problematike, učestvovanje u izradi godišnjih i mesečnih planova, planova remonta i zastoja itd. Očekujemo da imate prethodno znanje u procesnoj industriji i elektroodržavanju, s tim da smo otvoreni i za inženjere na početku svoje karijere. Od kandidata se očekuje da bude precizan, odgovoran, kao i da poseduje organizacione osobine kako bi se poslovi obavljali u skladu sa svim standardima kvaliteta. Takođe nam je potrebna osoba koja ima komunikacione veštine, jer se očekuje svakodnevni kontakt sa kolegama iz firme, kao i komunikacija sa klijentima. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ono što mi nudimo jeste podrška od strane tima naših zaposlenih, stručnjaka u datim oblastima, kao i velike mogućnosti za napredak, u stručnom i poslovnom aspektu. Ako imate iskustva i želite se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na hr@hipol.rs ili preko kontakt forme

— Hipol d.o.o traži kandidata za mesto:

elektroničar

Tražimo osobu koja ima diplomu iz oblasti elektrotehnike ili mehatronike. U našem timu, Vaše glavne odgovornosti će biti održavanje, projektovanje mikroprocesorskih mernih i kontrolnih sistema, preventivni pregledi merno regulacione opreme, operativno održavanje merno regulacione opreme, izrada tehničke dokumentacije itd. Očekujemo da imate prethodno znanje u procesnoj industriji, s tim da smo otvoreni i za mlade na početku svoje karijere. Od kandidata se očekuje da bude precizan, odgovoran, kao i da poseduje organizacione osobine kako bi se poslovi obavljali u skladu sa svim standardima kvaliteta. Takođe nam je potrebna osoba koja ima komunikacione veštine, jer se očekuje svakodnevni kontakt sa kolegama iz firme, kao i komunikacija sa klijentima. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ono što mi nudimo jeste podrška od strane tima naših zaposlenih, stručnjaka u datim oblastima, kao i velike mogućnosti za napredak, u stručnom i poslovnom aspektu. Ako imate iskustva i želite se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na hr@hipol.rs ili preko kontakt forme

— Hipol d.o.o traži kandidata za mesto:

inženjer za ispitivanje i razvoj

Tražimo osobu koja ima diplomu iz oblasti hemije. U našem timu, vaše glavne odgovornosti će biti analize ispitivanja iz oblasti naftnih derivata i polimera. Očekujemo da imate prethodno znanje o metodama i opremi za ispitivanje u fizičko-hemijskoj laboratoriji. Od kandidata se očekuje da bude precizan, odgovoran, kao i da posedije organizacione osobine kako bi se poslovi obavljali u skladu sa svim standardima kvaliteta. Takođe nam je potrebna osoba koja ima komunikacione veštine, jer se očekuje svakodnevni kontakt sa kolegama iz firme, laboratorije kao i komunikacija sa klijentima. Ono, što mi nudimo jeste podrška od strane tima naših zaposlenih, stručnjaka u datim oblastima, kao i velike mogućnosti za napredak, u stručnom i poslovnom aspektu. Ako imate iskustva u laboratorijskom radu i želite se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na hr@hipol.rs ili preko kontakt forme

— Hipol d.o.o traži kandidata za mesto:

hemijski tehničar

Tražimo osobu koja ima diplomu iz oblasti hemije. U našem timu, vaše glavne odgovornosti će biti priprema i organizacija raznih ispitivanja, kontrola i održavanje opreme, ažuriranje podataka i evidencija u toku ispitivanja, evidencija zaliha, itd. Očekujemo da imate prethodno znanje u procesnoj industriji i radu u laboratoriji, s tim da smo otvoreni i za mlade na početku svoje karijere. Od kandidata se očekuje da bude precizan, odgovoran, kao i da poseduje organizacione osobine kako bi se poslovi obavljali u skladu sa svim standardima kvaliteta. Takođe nam je potrebna osoba koja ima komunikacione veštine, jer se očekuje svakodnevni kontakt sa kolegama iz firme kao i komunikacija sa klijentima. Potrebno znanje engleskog jezika. Ono što mi nudimo jeste podrška od strane tima naših zaposlenih, stručnjaka u datim oblastima, kao i velike mogućnosti za napredak, u stručnom i poslovnom aspektu. Ako imate iskustva i želite se pridružiti našem timu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na hr@hipol.rs ili preko kontakt forme

Prijavite se

Naš tim je uvek u potrazi za motivisanim, perspektivnim i inovativnim kadrovima. Smatramo da posedujemo kadrove sa visokim stepenom stručnosti i težimo da tu stručnost i znanje prenesemo na sve kandidate.

Naš odabir kandidata se sastoji iz više razgovora, sa više faza u kojima su uključeni svi stručnjaci iz konkretnih oblasti, kako bismo što više saznali o Vama i Vašim sposobnostima.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u našoj kompaniji, pošaljite svoj CV na hr@hipol.rs ili se prijavite popunjavanjem našeg formulara.

Gračački put bb, 25250 Odžaci, Srbija

    Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše veb iskustvo.